cFos eMobility

Паметно полнење на автомобили

Септември Распродажба - цена акција во есен

Ја намалуваме цената на cFos Power Brain Wallbox за огромни 100 евра.
Голема благодарност до сите претходни клиенти!
Поради големата побарувачка, ја продолжуваме промоцијата за 2 недели заклучно со 9 октомври 2022 година.
Важи цената во моментот на нарачката.
Онлајн продавница
(Пренасочува кон Shopify)
Вести
Контакт

Нашите производи

Shot cFos Charging Manager

cFos Менаџер за полнење
Софтвер

Верзија 0,0
 • Максимален капацитет за полнење без зголемување на постојниот капацитет за поврзување на куќата
 • Поставување скалабилна инфраструктура за полнење според вашите желби
 • Динамичко управување со оптоварување
 • Еднократна исплата на лиценца, без тековни такси
 • Поддржува различни ѕидни кутии од различни производители (OCPP и други протоколи)
 • Поддржува широк спектар на средни метри
 • Интеграција на производители, на пр. соларни системи (PV) и потрошувачи
 • Наплата и автентикација
Научи повеќе
Foto cFos Power Brain Wallbox 11kW

cFos Power Brain Wallbox
Волбокс

 • 3-фазно wallидно кутија за полнење електрични автомобили, можно е и еднофазно полнење
 • Варијанти од 11 kW и 22 kW со кабел за полнење и тип 2 приклучок
 • РФИД читач и апликација
 • Широка софтверска опрема
 • Интегриран cFos менаџер за полнење
 • Сончево прекумерно полнење
 • OCPP 1.6 (SOAP / JSON) - TLS шифрирање, вклучувајќи безбедносни профили 1-3
 • Modbus TCP и RTU
Научи повеќе
Foto cFos Power Brain

cFos Моќен мозок
Управувач

 • Срцето на нашите EVSE
 • 230V реле за вклучување на 3-фазен контактор за ослободување на струјата на полнење
 • Изборно поврзување на сензор за преостаната струја на еднонасочна струја од Western Automation
 • RS 485 / Modbus интерфејс
 • Различни интерфејси за поврзување на надворешни уреди како што се RFID читачи
 • 2 S0 влезови за бројачи
 • GPIO Pinheader со бројни аналогни и дигитални влезови и излези
Научи повеќе