Нашите партнери за целосна услуга

Планирање, инсталација, поставување на системот (подредено по поштенски код)

XADER UG
Freibergr Straße 67
01159 Dresden
xader.de

energielenker projects GmbH
Hüttruper Heide 90
48268 Greven
Проекти низ целата земја од 4 точки за полнење
Прашањата најдобро се прават преку нашата контакт форма
www.energielenker.de

Stadtwerke Troisdorf
Poststraße 105
53840 Troisdorf
www.stadtwerke-troisdorf.de

Berger Stromversorgungen GmbH & Co. KG
Bannmatten 10
77855 Achern
shop.berger-stromversorgungen.de

ght GmbH
Schafhofstraße 2
90411 Nürnberg
www.ght.de

Консултант / Планер

(Подредување по поштенски број)

Easy Energiedienste Sonnenkraft-Freising GmbH
Major-Braun-Weg 12
85354 Freising
www.easy-energiedienste.de

Нашите партнери за инсталација, Solar

(Подредување по поштенски број)

ES-HA-ES GmbH
Frida-Schröer-Straße 39
49076 Osnabrück
http://es-ha-es.de/anlagensteuerungen-automatisierungstechnik

Solario GmbH
Feldmannstraße 87
66119 Saarbrücken
http://es-ha-es.de/anlagensteuerungen-automatisierungstechnik

Нашите партнери за инсталација

(подредено по поштенски код)

M&R Technik J.Rehse
Buchenweg 7
25479 Ellerau
Tel. 01794237904

MMS COMMUNICATION M.Schmittinger GmbH & Co. KG
Pelzstr. 26-28
53347 Alfter
www.e-mobilitaet.nrw

Winkler Elektrotechnik GmbH
Haselweg 39
56479 Hellenhahn-Schellenberg
Tel. 02664-990114

SF Elektro GmbH
Augustastr. 8
76709 Kronau
www.wallboxmontagen.de

Matthias Schnellenberger
Ganzheitliche Energiekonzepte
Hauptstraße 7
84332 Hebertsfelden
https://schnellenberger.de

Elektro Klaußner
Eulenweg 5
82131 Gauting
www.elektro-klaussner.de

Elektrotechnik Stahl
Staudenweg 10
86368 Gersthofen
Tel. 0821-497441
e-Mail: info@elektro-stahl.de

Anderl Elektrotechnik
Reifenberg 112
91365 Weilersbach
http://anderl.eu

дилер

Stark Elektronik
https://www.stark-elektronik.de
Широк опсег на метри, стручни совети за избор и димензионирање на трансформатори на инструменти за поголеми инсталации, на пр., За ABB B24 112-100.

Реализирани проекти (некои примери)

Горди сме што реализиравме толку многу интересни проекти со нашите партнери во изминатите 2 години (од/година):

  • Многу проекти за семејна куќа со 1-2 ѕидни кутии, интеграција на соларни системи од различни производители, соларно прекумерно полнење, интеграција на складирање батерии, понекогаш сложени правила за полнење за мапирање различни ситуации на потрошувачка
  • Приватен соларен парк за полнење со 5 ѕидни кутии
  • Различни проекти за наплата на инфраструктура во станбени згради (изнајмување, станбен имот), паркинг места и подземни гаражи (најчесто без зголемување на постојниот капацитет за поврзување на куќата, различни мерни концепти, некои со интеграција на соларни системи, на пр. 55 паркинг места во подземни гаражи, во постоечки згради или нови згради
  • Компаниски паркинг места со просек од околу 20 ѕидни кутии, мешана опрема со различни марки, мешана мрежа LAN / WLAN / Modbus
  • Индустриска инфраструктура за полнење, 150 паркинг места за по 3 групи за полнење, цел: намалување на најголемите оптоварувања
  • Брзи полначи (Бергер, хиперполнач) во комбинација со ѕидни кутии со наизменична струја, на пр. во флота електрични возила за испорака, на пр. 2 брзи полначи и 48 точки за полнење со наизменична струја
  • Ограничување на активна моќност и контрола на неурамнотежено оптоварување според специфичните спецификации на локалниот мрежен оператор за полнење погодно за мрежата