Електричар (m/f/d) (20-40 часа/недела)

cFos eMobility GmbH е старт-ап во срцето на Бон кој работи на транзицијата на зелената енергија. Развиваме, програмираме, произведуваме и продаваме ѕидни кутии и софтвер за управување со товарот за полнење електрични автомобили и за приватни клиенти и за компании.

Ако и вие уживате во оваа област која постојано расте, дојдовте на вистинското место. Во нашиот тим ве очекуваат разновидни задачи и многу пионерски дух. Ве бараме сега, со полно или со скратено работно време.

Вашите задачи:

 • Вие ги градите и поправате нашите ѕидни кутии и контролери Power Brain
 • Вие помагате да се развијат нови модели на wallbox
 • Вие го планирате и следите производството на нашите производи
 • Доколку сте заинтересирани: Вие ќе се погрижите за купување на компонентите
 • Ако сте заинтересирани: Ќе помогнете со техничка поддршка за нашите производи

Твојот профил:

 • Вие сте електричар и веќе имате професионално искуство
 • Заинтересирани сте за нови теми и уживате во работата во тим
 • Работите сигурно и совесно дури и во стресни ситуации
 • Благодарение на вашиот независен начин на работа и вашиот практичен менталитет, можете брзо да се запознаете со новите задачи
 • Искуството со електроника, вмрежување и Raspberry Pi е плус

Вашата шанса:

 • Атрактивна работна средина во перспективна индустрија
 • Ви нудиме разновидна и самостојна работа
 • Нашите простории се централно лоцирани во Бон
 • Нудиме флексибилно работно време и можност за работа од дома
 • Искусете ја нашата корпоративна култура: кратки комуникациски канали, на основа на име и рамни хиерархии

Дали го поттикнавме вашиот интерес? Потоа испратете ни ја вашата апликација вклучувајќи ги очекувањата за плата на:
Кристоф Лидерс, bewerbung@cfos-emobility.de.